Dinitrol - Undervognsbehandling

Hos os får din bil en særdeles effektiv behandling

Dinitrol – Undervognsbehandling

Rust er bilens fjende nr. 1
Rust er en ond cirkel, som du ikke kan gå udenom.

Når du lader din bil rustbeskytte, får din bil hos os en særdeles effektiv behandling af såvel hulrum som bund. Du tager hermed et vigtigt skridt og viser interesse for at bevare og vedligeholde din bil.

Dinitrol rustbeskyttelse
Dinitrol rustbeskyttelse er baseret på mere end 50 år erfaring i udvikling af behandlingsystemer samt på praktisk rustbeskyttelsesbehandling af biler.

Vore produkter
Vi arbejder med de mest moderne og miljøtilpassede produkter, som må anvendes på alle bilmærker i Danmark uden af fabriksgarantien bortfalder.

Behandlingen
Alle biler behandles efter detaljerede sprøjtediagrammer, som findes på stort set alle bilmodeller på det danske marked og behandlingen udføres af vores specialuddannet personale.

Fremgangsmetode

Sprøjtediagrammer øger kvaliteten
Dinitrol har som de eneste i verden sprøjtediagrammer der med milimeters nøjagtighed angiver hvor forstærkninger i døre m.v. er placeret, hvor der er monteret fugtsugende, støjdæmpende materialer der bør demonteres inden behandlingen. Desuden vises hvor elektroniske komponenter såsom airbagsensor, centrallås, rudehejs, sikkerhedsseler m.v. er placeret således at disse ikke beskadiges.

Kernen…
Sprøjtediagrammet er kernen i Dinitrol behandlingen og sikrer det specialeuddannede personale en præsis og detaljeret vejledning i af udføre en rustbeskyttelse af høj kvalitet.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedr. Dinitrol, så er du altid velkommen til at kontakte os