Vitara Boosterjet

viata 1

Nu udvides Vitara programmet med en ny lækker og usædvanlig topmodel - Boosterjet S. Under motorhjelmen ligger en nyudviklet benzindrevet turbomotor med 140 hk, og nye design- og udstyrsdetaljer er med til at understrege, at her er en helt særlig Vitara.

Turbomotor med 140 HK
Boosterjet er navnet på en ny Suzuki motorserie. Den byder på direkte indsprøjtning, turbolader og mange nye løsninger, der gør den kompakt, let og effektiv. I Vitara har motoren 4 cylindre og en volumen på 1,4 liter. Sammen med turboteknikken yder den 140 HK og har et flot drejningsmomentet på 220 Nm i området fra 1.500 til 4.000 omdrejninger pr. minut. Så her er godt med kræfter og overskud til både komfortabel kørsel og hurtig respons op gennem gearene. Tophastigheden er på 200 km/t, og accelerationen fra 0 til 100 km/t klares på kun 9,5 sekunder. Selvom motoren er højtydende, har den en pæn benzinøkonomi på 19,2 km/l ved blandet kørsel (EU-norm), hvilket udløser en halvårlig ejerafgift på kun 600 kroner. Det lave forbrug opnås via den relativt lille motorvolumen sammen med en række initiativer, der sparer vægt i motoren, styrer forbrændingen bedre eller nedsætter friktionen på de bevægelige dele.

Lækkert "S" udstyr
Vitara Boosterjet S bliver introduceret som den nye topmodel i Vitara modelprogrammet. Udstyrsmæssigt har den alt Exclusive-udstyret som fx LED nærlys, radarbaseret nødbremsesystem, aktiv fartpilot, nøglefri betjening, Infotainment system med 7” skærm og navigation samt klimaanlæg. Dertil kommer særligt S-udstyr, som:

  • 5-slidset kølergrill
  • Satinfarvede sidespejle
  • Sortlakerede alu-fælge
  • Rød markering rundt ved LED-nærlygterne
  • Sæder med læder/ruskindsstof og røde syninger
  • Sportslæderrat med røde syninger
  • Instrumentpanel i alu-look
  • Røde ringe om ventilationsdyser og instrumentgruppe
  • Sportspedaler i aluminium

Vitara Boosterjet er også udstyret med en modificeret undervogn med bl.a. nye støddæmpere, ligesom styringen er blevet optimeret for endnu bedre kontrol med bilen.

Fra kr. 284.990
Den nye registreringsafgift gør, at vi nu kan tilbyde den nye Vitara Boosterjet S til mere attraktive priser. Modellen med 6-trins manuelt gearskifte fås derfor fra kr. 284.990, mens den med 6-trins automatisk transmission koster fra kr. 316.990. Og vil du have den med Suzukis AllGrip 4WD system, kan dette bestilles hjem for en merpris på 28.000 kroner.
Boosterjet S modellen fås i 7 farver - heraf to i 2-farvet lakering, og den er klar til salg fra januar 2016. Glæd dig til en prøvetur!

Læs mere om Vitara boosterjet her