• Mokka X
  • crossland x
  • Suzuki Totaloekonomi
  • Grandland x
  • dk hero dwp 1
  • opel insignia
  • suzuki s cross 2016
  • iveco-slide2
  • eftermarkedadsd
  • Kom op oplev den nye model Suzuki S-Cross

celerio 1

Bare fordi man er lille, kan man jo godt fylde mest i klassen. Og det gør den nye Suzuki Celerio. Både på rummeligheden, benzinøkonomien, udstyrslisten og anvendeligheden. Det eneste mikro ved Celerio er faktisk prisen, der starter ved kr. 89.990.

Mest plads
Celerio har 5 døre og plads til 5 personer. Og indenfor vil du opleve, at rummeligheden er usædvanlig god. Her er lyst og der er god plads til både ben og hoved. Også når man sidder på bagsædet. Og sidedørene åbner bredt for ekstra gode adgangsforhold.

Størst bagagerum
Med en volumen på 254 liter, er bagagerummet mikroklassens største. Her er god plads til ugens indkøb eller taskerne til weekendturen. Bagsædet er med split funktion (60/40), så du har endda mulighed for at udvide bagagerummet når nogle af pladserne på bagsædet ikke er i brug.

Længst på literen
Også når det gælder økonomien, er Celerio den nye duks i klassen. Med Suzukis unikke Dualjet motor (standard fra Club udstyrsniveau), kører Celerio hele 27,8 km/l (vejledende forbrug ved blandet kørsel iflg. EU-normen) og den udleder derfor kun 84 gram CO2 pr. km. Og i den billigste Comfort version er EU-normen på pæne 23,3 km/l. Alle modeller hører derfor til i den billigste ejerafgiftsklasse til kun 310 kroner pr. halvår.

Bedste udstyrsliste
Selv i den billigste Celerio model (Comfort) er udstyr som aircondition, cd-radio med Bluetooth, fjernbetjent centrallås og el-ruder foran standard. Et uhørt højt udstyrsniveau til prisen på 89.990 kroner. I Club versionen med Dualjet motor følger fx LED kørelys, start/stop automatik og Hill Hold funktion med fra 99.990. Og topmodellen Exclusive til 109.990 kroner byder endvidere på fx alufælge, el-ruder bag, tågeforlygter og el-betjente sidespejle.

Også med automatgear
Leder du efter en lille bil med automatgear fås Celerio Comfort modellen også med et nyudviklet automatiseret gearskifte (AGS) til kun kr. 108.990. Den har samme fine benzinøkonomi som modellen med manuelt gear (23,3 km/l) og ejerafgiften er derfor også kun 310 kroner halvårligt.

Trækker 400 kg
Som en af de meget få biler i den "lille" klasse må Celerio trække en anhænger. Op til 400 kg må du sætte på krogen. Så kan du også bruge Celerio, når du skal en tur på genbrugspladsen, i byggermarkedet, eller når der skal købes stort ind. Det gælder også for modellen med automatisk gearskift.

Læs mere om Suzuki Celerio her