Insignia Sports Tourer

Den nye Insignia Sports Tourer kombinerer fantastiske premiumklasse-innovationer og design med alsidigheden fra en stor stationcar.

Med Opel OnStar får du direkte adgang til en online serviceassistent - få hjælp i et nødstilfælde, søg efter en parkeringsplads eller lav en hotelbooking, mens du kører. Du spørger bare OnStar - 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Fra kr. 320.000

insignia sports tourer

Design

Den nye Insignia Sports Tourer kombinerer fantastiske premiumklasse-innovationer og design med alsidigheden fra en stor stationcar.

Fra instrumentpanelet, der nyttigt hælder mod føreren, til de ergonomiske sportsforsæder (ekstraudstyr) og de imponerende kvalitetsmaterialer - alt er skabt til at sætte nye standarder.

INNOVATION

Den intelligente håndfri bagklap (ekstraudstyr til Dynamic og Innovation) åbnes og lukkes automatisk ved at føre foden ind under bagkofangeren.

De blændfrie IntelliLux LED® Matrix-forlygter (ekstraudstyr til Dynamic og Innovation) nedblænder automatisk det lange lys rundt om andre bilister, og holder derfor resten af vejen oplyst op til 400 meter.

KØREDYNAMIK

Som fører i den tyskudviklede Insignia oplever du en køreoplevelse udført til perfektion.

Valget er dit! Om du er til den sporty, manuelle 6-trins gearkasse eller den sofistikerede 8-trins automatiske gearkasse (ekstraudstyr. Kun tilgængelig på motoren med 260 hk.). Insignia har alle kvaliteterne til at føre dig fremad.

Læs mere om Insignia Sports Tourer her

Insignia Grand Sport

Fra kr. 320.000

insignia grand sport

Imponerende design, coupé stil og rene linjer - den perfekte kombination af sporty stil og fremragende aerodynamik.

Døgnet rundt, 365 dage om året giver Opel OnStar en usammenlignelig følelse af sikkerhed. Med et tryk på en knap får du adgang til de unikke tjenester i næsten hele Europa.

Læs mere her

Opel Crossland X

Designet til dig. Arbejdstid, fritid, vores tid, min tid… Crossland X er klar til alle stunder i dit liv takket være fremragende fleksibilitet, klasseførende innovationer og lækkert SUV-design.

Fra kr. 174.000

Opel Crossland X

Design

Med slankt SUV-design, kompakt størrelse, alsidige opbevaringsmuligheder og dynamiske køreegenskaber passer Crossland X perfekt til livet i byen.

Nyd godt af materialer i højeste kvalitet, intuitive køreegenskaber og den velkendte SUV-siddestilling for perfekt panoramaudsyn.

Innovationer

Head-up displayet giver dig mulighed for at tjekke vigtig info, som f.eks. bilens hastighed og trafikskilte, samtidig med, at du holder øjnene sikkert på vejen.

LED-forlygterne oplyser vejen 30% bedre end halogenforlygter og sikrer optimal oplysning under alle køreforhold.

Læs mere om Opel Crossland X her

Opel Karl Rocks

KARL ROCKS har et dynamisk look med sit fremhævede crossover-design og smart tysk design får kabinen på den kompakte KARL ROCKS til at føles rummelig og komfortabel. Hvorend du kører, er komforten altid på plads. Dette inkluderer bl.a. fem stilfulde sæder med eksklusivt indtræk og opvarmeligt rat. City Mode øger servostyringen og maksimerer køreglæden, og gir deg fremragende fleksibilitet og stressfri parkering.

Fra kr. 124.990

karl rocks

Gennem de fem døre har du nem adgang til op mod 1.013 liters bagageplads, og med sine foldbare split-bagsæder kan bagagepladsen i KARL ROCKS optimeres til dine behov. 60/40-splitbagsæderne giver dig masser af muligheder for bagageplads og hjælper dig med at klare dagligdagens udfordringer.

Design

Du må endelig ikke undervurdere KARL ROCKS, der med sit fremhævede crossover-design har et dynamisk look.

Fremragende kvalitet er ikke et spørgsmål om størrelse. Se selv, hvordan smart tysk design får kabinen på den kompakte KARL ROCKS til at føles rummelig og komfortabel.

Læs meget mere her